Tarekné Tilistyák, Judit (2013) Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2013045
![]() |
PDF : (disszertáció)
4MB | |
![]()
|
PDF : (draft in English)
502kB | |
![]() |
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
493kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Juhászné Román Mariann, Máthé Endre |
Uncontrolled Keywords: | élelmiszerbiztonság, takarmány, présliszt, feed safety |
Subjects: | Food science, food and beverage technology Chemistry Agriculture |
ID Code: | 719 |
Date: | 1 October 2013 |
DOI: | 10.14267/phd.2013045 |
Deposited On: | 06 Sep 2013 07:25 |
Last Modified: | 25 Nov 2014 15:36 |
Repository Staff Only: item control page