Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development

Tarekné Tilistyák, Judit (2013) Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2013045

Teljes szöveg

[img] PDF : (disszertáció)
4MB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
502kB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
493kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Juhászné Román Mariann, Máthé Endre
Kulcsszavak:élelmiszerbiztonság, takarmány, présliszt, feed safety
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Mezőgazdaság
Azonosító kód:719
Védés dátuma:1 október 2013
DOI:10.14267/phd.2013045
Elhelyezés dátuma:06 Sep 2013 07:25
Last Modified:25 Nov 2014 15:36

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics