Pásti, György (2002) Kékszőlő-feldolgozási technológiák elemzése a minőségi vörösborkészítés függvényében. Doktori (PhD) értekezés, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
722kB | |
|
PDF :
220kB | |
|
PDF :
235kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Kállay Miklós |
Kulcsszavak: | vörösborkészítés, kékszőlő, borászat, szőlészet |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Mezőgazdaság Kémia |
Azonosító kód: | 477 |
Védés dátuma: | 2002 |
Elhelyezés dátuma: | 19 Jul 2010 18:56 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap