Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei

Gál, Lajos (2006) Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
1MB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
1MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
1MB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Kállay Miklós
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Mezőgazdaság
Kémia
Azonosító kód:463
Védés dátuma:2006
Elhelyezés dátuma:12 Jul 2010 12:42
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics