Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development

Tarekné Tilistyák, Judit (2013) Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2013045

[img] PDF : (disszertáció)
4Mb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
490Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
482Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Juhászné Román Mariann, Máthé Endre
Kulcsszavak:élelmiszerbiztonság, takarmány, présliszt, feed safety
Témakör:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Mezőgazdaság
Azonosító kód:719
A védés dátuma:1 Október 2013
DOI:10.14267/phd.2013045
Elhelyezés dátuma:06 Szept 2013 07:25
Utolsó változtatás:25 Nov 2014 15:36

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap