Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development

Tarekné Tilistyák, Judit (2013) Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2013045

[img] PDF : (disszertáció)
4Mb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
490Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
482Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Juhászné Román Mariann, Máthé Endre
Uncontrolled Keywords:élelmiszerbiztonság, takarmány, présliszt, feed safety
Subjects:Food science, food and beverage technology
Chemistry
Agriculture
ID Code:719
Date:1 October 2013
DOI:10.14267/phd.2013045
Deposited On:06 Sep 2013 07:25
Last Modified:25 Nov 2014 15:36

Repository Staff Only: item control page