Tarekné Tilistyák, Judit (2013) Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2013045
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
4MB | ||
|
PDF : (draft in English)
502kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
493kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Juhászné Román Mariann, Máthé Endre |
| Kulcsszavak: | élelmiszerbiztonság, takarmány, présliszt, feed safety |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia Mezőgazdaság |
| Azonosító kód: | 719 |
| Védés dátuma: | 1 október 2013 |
| DOI: | 10.14267/phd.2013045 |
| Elhelyezés dátuma: | 06 Sep 2013 07:25 |
| Last Modified: | 25 Nov 2014 15:36 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika