Kékszőlő-feldolgozási technológiák elemzése a minőségi vörösborkészítés függvényében

Pásti, György (2002) Kékszőlő-feldolgozási technológiák elemzése a minőségi vörösborkészítés függvényében. Doktori (PhD) értekezés, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
722kB
[img]
Preview
PDF :
220kB
[img]
Preview
PDF :
235kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Kállay Miklós
Kulcsszavak:vörösborkészítés, kékszőlő, borászat, szőlészet
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Mezőgazdaság
Kémia
Azonosító kód:477
Védés dátuma:2002
Elhelyezés dátuma:19 Jul 2010 18:56
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics