Kékszőlő-feldolgozási technológiák elemzése a minőségi vörösborkészítés függvényében

Pásti, György (2002) Kékszőlő-feldolgozási technológiák elemzése a minőségi vörösborkészítés függvényében. Doktori (PhD) értekezés, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
705Kb
[img]
Előnézet
PDF :
215Kb
[img]
Előnézet
PDF :
230Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Kállay Miklós
Kulcsszavak:vörösborkészítés, kékszőlő, borászat, szőlészet
Témakör:Élelmiszervegyészet
Mezőgazdaság
Kémia
Azonosító kód:477
A védés dátuma:2002
Elhelyezés dátuma:19 Júl 2010 18:56
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap