Bioborok összetételének vizsgálata

Nyitrainé Sárdy, Diána (2004) Bioborok összetételének vizsgálata. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
1MB
[img]
Preview
PDF :
206kB
[img]
Preview
PDF :
223kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Kállay Miklós
Kulcsszavak:biobor, borászat, szőlészet, biomust
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Mezőgazdaság
Azonosító kód:476
Védés dátuma:2004
Elhelyezés dátuma:19 Jul 2010 18:50
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics