Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei

Gál, Lajos (2006) Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
1177Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
1100Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
1141Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Kállay Miklós
Témakör:Élelmiszervegyészet
Mezőgazdaság
Kémia
Azonosító kód:463
A védés dátuma:2006
Elhelyezés dátuma:12 Júl 2010 12:42
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap