Polgár, László (2014) Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálat lehetőségei élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal = Analysis of pesticides and their transformation products in food with LC-(ESI+)MS techniques. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014047
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
3MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
452kB | |
|
PDF : (draft in English)
438kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Fodor Péter |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 779 |
Védés dátuma: | 9 szeptember 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014047 |
Elhelyezés dátuma: | 18 Aug 2014 08:57 |
Last Modified: | 13 Nov 2014 13:15 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap