Élelmi növények polifenolkészletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel = Mass spectrometric methods for the analysis of polyphenolic compounds in plant foods

Szilvássy, Blanka (2014) Élelmi növények polifenolkészletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel = Mass spectrometric methods for the analysis of polyphenolic compounds in plant foods. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014046

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
4MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
516kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
397kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Abrankó László
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:778
Védés dátuma:9 szeptember 2014
DOI:10.14267/phd.2014046
Elhelyezés dátuma:29 Jul 2014 12:18
Last Modified:13 Nov 2014 13:13

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics