Szilvássy, Blanka (2014) Élelmi növények polifenolkészletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel = Mass spectrometric methods for the analysis of polyphenolic compounds in plant foods. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014046
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
4MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
516kB | |
|
PDF : (draft in English)
397kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Abrankó László |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 778 |
Védés dátuma: | 9 szeptember 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014046 |
Elhelyezés dátuma: | 29 Jul 2014 12:18 |
Last Modified: | 13 Nov 2014 13:13 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap