Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira = Effect of Vegetable Fats on the Physical Properties of Animal Fats

Soós, Anita (2014) Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira = Effect of Vegetable Fats on the Physical Properties of Animal Fats. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014045

[img]
Preview
PDF :
3MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
241kB
[img]
Preview
PDF :
409kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Somogyi László
Subjects:Food science, food and beverage technology
Chemistry
ID Code:776
Date:5 September 2014
DOI:10.14267/phd.2014045
Deposited On:08 Jul 2014 11:01
Last Modified:13 Nov 2014 13:11

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics