Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira = Effect of Vegetable Fats on the Physical Properties of Animal Fats

Soós, Anita (2014) Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira = Effect of Vegetable Fats on the Physical Properties of Animal Fats. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014045

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
3MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
241kB
[img]
Preview
PDF :
409kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Somogyi László
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:776
Védés dátuma:5 szeptember 2014
DOI:10.14267/phd.2014045
Elhelyezés dátuma:08 Jul 2014 11:01
Last Modified:13 Nov 2014 13:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics