Soós, Anita (2014) Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira = Effect of Vegetable Fats on the Physical Properties of Animal Fats. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014045
Teljes szöveg
|
PDF :
3MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
241kB | |
|
PDF :
409kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Somogyi László |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 776 |
Védés dátuma: | 5 szeptember 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014045 |
Elhelyezés dátuma: | 08 Jul 2014 11:01 |
Last Modified: | 13 Nov 2014 13:11 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap