Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives

Szűcs, Viktória (2014) Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014038

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
2MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
223kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
402kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Bánáti Diána
Kulcsszavak:kockázat-észlelés, adalékanyagok, food additives, risk-perception
Tárgy:Marketing
Média és kommunikáció
Statisztika
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:773
Védés dátuma:11 július 2014
DOI:10.14267/phd.2014038
Elhelyezés dátuma:16 Jun 2014 08:04
Last Modified:11 Nov 2014 17:04

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics