Szűcs, Viktória (2014) Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014038
|
PDF : (disszertáció)
2MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
223kB | |
|
PDF : (draft in English)
402kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Bánáti Diána |
Uncontrolled Keywords: | kockázat-észlelés, adalékanyagok, food additives, risk-perception |
Subjects: | Marketing Media and communication General statistics Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 773 |
Date: | 11 July 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014038 |
Deposited On: | 16 Jun 2014 08:04 |
Last Modified: | 11 Nov 2014 17:04 |
Repository Staff Only: item control page