Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives

Szűcs, Viktória (2014) Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014038

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
2MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
223kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
402kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Bánáti Diána
Uncontrolled Keywords:kockázat-észlelés, adalékanyagok, food additives, risk-perception
Subjects:Marketing
Media and communication
General statistics
Food science, food and beverage technology
ID Code:773
Date:11 July 2014
DOI:10.14267/phd.2014038
Deposited On:16 Jun 2014 08:04
Last Modified:11 Nov 2014 17:04

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics