Szűcs, Viktória (2014) Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014038
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
2MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
223kB | |
|
PDF : (draft in English)
402kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Bánáti Diána |
Kulcsszavak: | kockázat-észlelés, adalékanyagok, food additives, risk-perception |
Tárgy: | Marketing Média és kommunikáció Statisztika Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 773 |
Védés dátuma: | 11 július 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014038 |
Elhelyezés dátuma: | 16 Jun 2014 08:04 |
Last Modified: | 11 Nov 2014 17:04 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap