Kovács, Zoltán (2012) Módszer elektronikus nyelvvel végzett méréseknél fellépő zavaró hatások csökkentésére [védés előtt] = Method to decrease the disturbing effects occurring by the electronic tongue measurement. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
6MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
565kB | |
|
PDF : (draft in English)
816kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Fekete András |
Kulcsszavak: | műszeres ízérzékelés, érzékszervi vizsgálatok, sensory evaluation, sensory analysis |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 642 |
Védés dátuma: | 2012 |
Elhelyezés dátuma: | 24 Oct 2012 08:59 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:42 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap