Fehér, Orsolya (2011) A termékinnováció meghatározó irányai a telítődő élelmiszerpiacon = Dominant trends of product innovation in the saturating food market. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
6MB | |
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
807kB | |
PDF : (draft in English)
852kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Hajdu Istvánné |
Kulcsszavak: | élelmiszerpiac, élelmiszerfogyasztói magatartás, termékfejlesztés |
Tárgy: | Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás Marketing |
Azonosító kód: | 579 |
Védés dátuma: | 2011 |
Elhelyezés dátuma: | 24 Oct 2011 13:42 |
Last Modified: | 30 May 2012 07:48 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap