Pap, Kata (2011) Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
PDF :
5MB | |
|
PDF : (draft in English)
122kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
148kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Mohácsiné Farkas Csilla |
Uncontrolled Keywords: | mikrobiológia, biofilm, penészgomba, élelmiszerbiztonság, microbiology, food safety |
Subjects: | Food science, food and beverage technology Chemistry |
ID Code: | 546 |
Date: | 25 May 2011 |
Deposited On: | 05 May 2011 08:42 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:41 |
Repository Staff Only: item control page