Pap, Kata (2011) Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
5MB | |
|
PDF : (draft in English)
122kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
148kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Mohácsiné Farkas Csilla |
Kulcsszavak: | mikrobiológia, biofilm, penészgomba, élelmiszerbiztonság, microbiology, food safety |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 546 |
Védés dátuma: | 25 május 2011 |
Elhelyezés dátuma: | 05 May 2011 08:42 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:41 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap