Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production

Pap, Kata (2011) Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
5MB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
122kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
148kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Mohácsiné Farkas Csilla
Kulcsszavak:mikrobiológia, biofilm, penészgomba, élelmiszerbiztonság, microbiology, food safety
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:546
Védés dátuma:25 május 2011
Elhelyezés dátuma:05 May 2011 08:42
Last Modified:28 Sep 2013 14:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics