Balogh, Emőke (2011) Antioxidáns kapacitás meghatározása és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében = Characterization of the antioxidant capacity and determination of some antioxidant compounds in berry fruits. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
![]() |
PDF :
4MB | |
![]()
|
PDF : (draft in english)
139kB | |
![]()
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
162kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva |
Uncontrolled Keywords: | antioxidáns hatás, alkalmazott kémia |
Subjects: | Food science, food and beverage technology Chemistry |
ID Code: | 537 |
Date: | 1 April 2011 |
Deposited On: | 02 Mar 2011 16:36 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Repository Staff Only: item control page