Antioxidáns kapacitás meghatározása és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében = Characterization of the antioxidant capacity and determination of some antioxidant compounds in berry fruits

Balogh, Emőke (2011) Antioxidáns kapacitás meghatározása és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében = Characterization of the antioxidant capacity and determination of some antioxidant compounds in berry fruits. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
4MB
[img]
Preview
PDF : (draft in english)
139kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
162kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Uncontrolled Keywords:antioxidáns hatás, alkalmazott kémia
Subjects:Food science, food and beverage technology
Chemistry
ID Code:537
Date:1 April 2011
Deposited On:02 Mar 2011 16:36
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics