Balogh, Emőke (2011) Antioxidáns kapacitás meghatározása és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében = Characterization of the antioxidant capacity and determination of some antioxidant compounds in berry fruits. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
4MB | ||
|
PDF : (draft in english)
139kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
162kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva |
Kulcsszavak: | antioxidáns hatás, alkalmazott kémia |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 537 |
Védés dátuma: | 1 április 2011 |
Elhelyezés dátuma: | 02 Mar 2011 16:36 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap