Korbász, Margit (2010) A fűszerpaprika élelmiszerbiztonsága mikrobiológiai szempontból = Food safety of paprika from microbiological aspects. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF : (draft in english)
90kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
102kB | |
|
PDF :
1MB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Kulcsszavak: | fűszerpaprika, mikrobiológia |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 495 |
Védés dátuma: | 2010 |
Elhelyezés dátuma: | 13 Sep 2010 09:19 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap