A fűszerpaprika élelmiszerbiztonsága mikrobiológiai szempontból = Food safety of paprika from microbiological aspects

Korbász, Margit (2010) A fűszerpaprika élelmiszerbiztonsága mikrobiológiai szempontból = Food safety of paprika from microbiological aspects. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (draft in english)
90kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
102kB
[img]
Preview
PDF :
1MB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Kulcsszavak:fűszerpaprika, mikrobiológia
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:495
Védés dátuma:2010
Elhelyezés dátuma:13 Sep 2010 09:19
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics