A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel

Vasdinyei, Rita (2005) A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
2MB
[img]
Preview
PDF :
221kB
[img]
Preview
PDF :
246kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Deák Tibor
Kulcsszavak:tejtermékek, élesztőgombák, tejipar
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:484
Védés dátuma:2005
Elhelyezés dátuma:19 Jul 2010 20:01
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics