Vasdinyei, Rita (2005) A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
2MB | |
|
PDF :
221kB | |
|
PDF :
246kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Deák Tibor |
Kulcsszavak: | tejtermékek, élesztőgombák, tejipar |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 484 |
Védés dátuma: | 2005 |
Elhelyezés dátuma: | 19 Jul 2010 20:01 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap