Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában

Szamos, Jenő (2004) Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
3MB
[img]
Preview
PDF :
111kB
[img]
Preview
PDF :
255kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Hajós Gyöngyi
Kulcsszavak:Háromfázisú megoszlás, élelmiszerfehérjék
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:481
Védés dátuma:2004
Elhelyezés dátuma:19 Jul 2010 19:18
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics