Mayer, Ágnes (2004) Bifidobaktériumok izolálása, azonosítása, fiziológiai, biokémiai és funkcionális jellemzésük. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
1MB | |
|
PDF :
100kB | |
|
PDF :
186kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Kulcsszavak: | bifidobaktériumok, vastagbél, laktulóz, laktoszukróz, palatinóz |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 473 |
Védés dátuma: | 2004 |
Elhelyezés dátuma: | 12 Jul 2010 14:11 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap