Jánosi, Anna (2006) Fajspecifikus húsazonosítás polimeráz láncreakción alapuló technikákkal. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
1MB | |
|
PDF :
122kB | |
|
PDF :
143kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Hajós Gyöngyi |
Kulcsszavak: | hús, DNS, hőkezelés, fehérje |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 470 |
Védés dátuma: | 2006 |
Elhelyezés dátuma: | 12 Jul 2010 13:36 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap