Hegyesné Vecseri, Beáta (2004) Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
3MB | |
|
PDF :
206kB | |
|
PDF :
240kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Hoschke Ágoston |
Kulcsszavak: | sörgyártás, kalcium |
Tárgy: | Ipar Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
Azonosító kód: | 468 |
Védés dátuma: | 2004 |
Elhelyezés dátuma: | 12 Jul 2010 13:21 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap