Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során

Hegyesné Vecseri, Beáta (2004) Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
3MB
[img]
Preview
PDF :
206kB
[img]
Preview
PDF :
240kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Hoschke Ágoston
Kulcsszavak:sörgyártás, kalcium
Tárgy:Ipar
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:468
Védés dátuma:2004
Elhelyezés dátuma:12 Jul 2010 13:21
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics