Development of lc-ms methods for the analyses of selenium species of natural and of synthetic origin = LC-MS módszerek fejlesztése természetes és szerves szintézis eredetű szelénvegyületek azonosítására

Egressy-Molnár, Orsolya (2015) Development of lc-ms methods for the analyses of selenium species of natural and of synthetic origin = LC-MS módszerek fejlesztése természetes és szerves szintézis eredetű szelénvegyületek azonosítására. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015004

[img]
Preview
PDF : (dissertation in English)
3346Kb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
400Kb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
351Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Dernovics Mihály
Subjects:Food science, food and beverage technology
Chemistry
ID Code:826
Date:12 March 2015
DOI:10.14267/phd.2015004
Deposited On:04 Feb 2015 11:37
Last Modified:31 Mar 2015 14:14

Repository Staff Only: item control page