Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálat lehetőségei élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal = Analysis of pesticides and their transformation products in food with LC-(ESI+)MS techniques

Polgár, László (2014) Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálat lehetőségei élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal = Analysis of pesticides and their transformation products in food with LC-(ESI+)MS techniques. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014047

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
3MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
452kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
438kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Fodor Péter
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:779
Védés dátuma:9 szeptember 2014
DOI:10.14267/phd.2014047
Elhelyezés dátuma:18 Aug 2014 08:57
Last Modified:13 Nov 2014 13:15

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics