Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálat lehetőségei élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal = Analysis of pesticides and their transformation products in food with LC-(ESI+)MS techniques

Polgár, László (2014) Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálat lehetőségei élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal = Analysis of pesticides and their transformation products in food with LC-(ESI+)MS techniques. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014047

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
3275Kb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
442Kb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
427Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Fodor Péter
Subjects:Food science, food and beverage technology
Chemistry
ID Code:779
Date:9 September 2014
DOI:10.14267/phd.2014047
Deposited On:18 Aug 2014 08:57
Last Modified:13 Nov 2014 13:15

Repository Staff Only: item control page