Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálat lehetőségei élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal = Analysis of pesticides and their transformation products in food with LC-(ESI+)MS techniques

Polgár, László (2014) Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálat lehetőségei élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal = Analysis of pesticides and their transformation products in food with LC-(ESI+)MS techniques. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014047

[img]
Előnézet
PDF : (disszertáció)
3275Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
442Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
427Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Fodor Péter
Témakör:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:779
A védés dátuma:9 Szeptember 2014
DOI:10.14267/phd.2014047
Elhelyezés dátuma:18 Aug 2014 08:57
Utolsó változtatás:13 Nov 2014 13:15

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap