Élelmi növények polifenolkészletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel = Mass spectrometric methods for the analysis of polyphenolic compounds in plant foods

Szilvássy, Blanka (2014) Élelmi növények polifenolkészletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel = Mass spectrometric methods for the analysis of polyphenolic compounds in plant foods. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014046

[img]
Előnézet
PDF : (disszertáció)
4Mb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
504Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
387Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Abrankó László
Témakör:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:778
A védés dátuma:9 Szeptember 2014
DOI:10.14267/phd.2014046
Elhelyezés dátuma:29 Júl 2014 12:18
Utolsó változtatás:13 Nov 2014 13:13

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap