Élelmi növények polifenolkészletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel = Mass spectrometric methods for the analysis of polyphenolic compounds in plant foods

Szilvássy, Blanka (2014) Élelmi növények polifenolkészletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel = Mass spectrometric methods for the analysis of polyphenolic compounds in plant foods. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014046

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
4Mb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
504Kb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
387Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Abrankó László
Subjects:Food science, food and beverage technology
Chemistry
ID Code:778
Date:9 September 2014
DOI:10.14267/phd.2014046
Deposited On:29 Jul 2014 12:18
Last Modified:13 Nov 2014 13:13

Repository Staff Only: item control page