Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira = Effect of Vegetable Fats on the Physical Properties of Animal Fats

Soós, Anita (2014) Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira = Effect of Vegetable Fats on the Physical Properties of Animal Fats. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014045

[img]
Előnézet
PDF :
3507Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
235Kb
[img]
Előnézet
PDF :
400Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Somogyi László
Témakör:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:776
A védés dátuma:5 Szeptember 2014
DOI:10.14267/phd.2014045
Elhelyezés dátuma:08 Júl 2014 11:01
Utolsó változtatás:13 Nov 2014 13:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap