Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives

Szűcs, Viktória (2014) Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014038

[img]
Előnézet
PDF : (disszertáció)
2311Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
218Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
392Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Bánáti Diána
Kulcsszavak:kockázat-észlelés, adalékanyagok, food additives, risk-perception
Témakör:Marketing
Média és kommunikáció
Statisztika
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:773
A védés dátuma:11 Július 2014
DOI:10.14267/phd.2014038
Elhelyezés dátuma:16 Jún 2014 08:04
Utolsó változtatás:11 Nov 2014 17:04

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap