Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production

Pap, Kata (2011) Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Preview
PDF :
5Mb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
119Kb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
145Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Mohácsiné Farkas Csilla
Uncontrolled Keywords:mikrobiológia, biofilm, penészgomba, élelmiszerbiztonság, microbiology, food safety
Subjects:Food and beverage technology
Chemistry
ID Code:546
Date:25 May 2011
Deposited On:05 May 2011 08:42
Last Modified:28 Sep 2013 14:41

Repository Staff Only: item control page