Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production

Pap, Kata (2011) Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
5Mb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
119Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
145Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Mohácsiné Farkas Csilla
Kulcsszavak:mikrobiológia, biofilm, penészgomba, élelmiszerbiztonság, microbiology, food safety
Témakör:Élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:546
A védés dátuma:25 Május 2011
Elhelyezés dátuma:05 Máj 2011 08:42
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap