Antioxidáns kapacitás meghatározása és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében = Characterization of the antioxidant capacity and determination of some antioxidant compounds in berry fruits

Balogh, Emőke (2011) Antioxidáns kapacitás meghatározása és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében = Characterization of the antioxidant capacity and determination of some antioxidant compounds in berry fruits. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
3964Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in english)
136Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
158Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Kulcsszavak:antioxidáns hatás, alkalmazott kémia
Témakör:Élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:537
A védés dátuma:1 Április 2011
Elhelyezés dátuma:02 Márc 2011 16:36
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap