Antioxidáns kapacitás meghatározása és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében = Characterization of the antioxidant capacity and determination of some antioxidant compounds in berry fruits

Balogh, Emőke (2011) Antioxidáns kapacitás meghatározása és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében = Characterization of the antioxidant capacity and determination of some antioxidant compounds in berry fruits. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
4MB
[img]
Preview
PDF : (draft in english)
139kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
162kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Kulcsszavak:antioxidáns hatás, alkalmazott kémia
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:537
Védés dátuma:1 április 2011
Elhelyezés dátuma:02 Mar 2011 16:36
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics