A fűszerpaprika élelmiszerbiztonsága mikrobiológiai szempontból = Food safety of paprika from microbiological aspects

Korbász, Margit (2010) A fűszerpaprika élelmiszerbiztonsága mikrobiológiai szempontból = Food safety of paprika from microbiological aspects. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF : (draft in english)
87Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
99Kb
[img]
Előnézet
PDF :
1445Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Kulcsszavak:fűszerpaprika, mikrobiológia
Témakör:Élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:495
A védés dátuma:2010
Elhelyezés dátuma:13 Szept 2010 09:19
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap