A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel

Vasdinyei, Rita (2005) A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
2754Kb
[img]
Előnézet
PDF :
216Kb
[img]
Előnézet
PDF :
240Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Deák Tibor
Kulcsszavak:tejtermékek, élesztőgombák, tejipar
Témakör:Élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:484
A védés dátuma:2005
Elhelyezés dátuma:19 Júl 2010 20:01
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap