Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában

Szamos, Jenő (2004) Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
3626Kb
[img]
Előnézet
PDF :
109Kb
[img]
Előnézet
PDF :
249Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Hajós Gyöngyi
Kulcsszavak:Háromfázisú megoszlás, élelmiszerfehérjék
Témakör:Élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:481
A védés dátuma:2004
Elhelyezés dátuma:19 Júl 2010 19:18
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap