Szamos, Jenő (2004) Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
3MB | |
|
PDF :
111kB | |
|
PDF :
255kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Hajós Gyöngyi |
| Kulcsszavak: | Háromfázisú megoszlás, élelmiszerfehérjék |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
| Azonosító kód: | 481 |
| Védés dátuma: | 2004 |
| Elhelyezés dátuma: | 19 Jul 2010 19:18 |
| Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika