Húsok és hústermékek fehérjéinek és biogén aminjainak változásai

Szerdahelyi, Emőke (2000) Húsok és hústermékek fehérjéinek és biogén aminjainak változásai. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
3778Kb
[img]
Előnézet
PDF :
109Kb
[img]
Előnézet
PDF :
127Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Hajós Gyöngyi
Kulcsszavak:hústermék, fehérje, amin, állati fehérjék
Témakör:Élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:475
A védés dátuma:2000
Elhelyezés dátuma:19 Júl 2010 18:45
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap