Húsok és hústermékek fehérjéinek és biogén aminjainak változásai

Szerdahelyi, Emőke (2000) Húsok és hústermékek fehérjéinek és biogén aminjainak változásai. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
3MB
[img]
Preview
PDF :
112kB
[img]
Preview
PDF :
130kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Hajós Gyöngyi
Kulcsszavak:hústermék, fehérje, amin, állati fehérjék
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:475
Védés dátuma:2000
Elhelyezés dátuma:19 Jul 2010 18:45
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics