Bifidobaktériumok izolálása, azonosítása, fiziológiai, biokémiai és funkcionális jellemzésük

Mayer, Ágnes (2004) Bifidobaktériumok izolálása, azonosítása, fiziológiai, biokémiai és funkcionális jellemzésük. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
1MB
[img]
Preview
PDF :
100kB
[img]
Preview
PDF :
186kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Kulcsszavak:bifidobaktériumok, vastagbél, laktulóz, laktoszukróz, palatinóz
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:473
Védés dátuma:2004
Elhelyezés dátuma:12 Jul 2010 14:11
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics