Bifidobaktériumok izolálása, azonosítása, fiziológiai, biokémiai és funkcionális jellemzésük

Mayer, Ágnes (2004) Bifidobaktériumok izolálása, azonosítása, fiziológiai, biokémiai és funkcionális jellemzésük. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
1608Kb
[img]
Előnézet
PDF :
98Kb
[img]
Előnézet
PDF :
181Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Kulcsszavak:bifidobaktériumok, vastagbél, laktulóz, laktoszukróz, palatinóz
Témakör:Élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:473
A védés dátuma:2004
Elhelyezés dátuma:12 Júl 2010 14:11
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap