Fajspecifikus húsazonosítás polimeráz láncreakción alapuló technikákkal

Jánosi, Anna (2006) Fajspecifikus húsazonosítás polimeráz láncreakción alapuló technikákkal. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
1MB
[img]
Preview
PDF :
122kB
[img]
Preview
PDF :
143kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Hajós Gyöngyi
Kulcsszavak:hús, DNS, hőkezelés, fehérje
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:470
Védés dátuma:2006
Elhelyezés dátuma:12 Jul 2010 13:36
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics