Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során

Hegyesné Vecseri, Beáta (2004) Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
3557Kb
[img]
Előnézet
PDF :
201Kb
[img]
Előnézet
PDF :
235Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Hoschke Ágoston
Kulcsszavak:sörgyártás, kalcium
Témakör:Ipar
Élelmiszervegyészet
Kémia
Azonosító kód:468
A védés dátuma:2004
Elhelyezés dátuma:12 Júl 2010 13:21
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap