Hegyesné Vecseri, Beáta (2004) Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
3MB | |
|
PDF :
206kB | |
|
PDF :
240kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Hoschke Ágoston |
| Kulcsszavak: | sörgyártás, kalcium |
| Tárgy: | Ipar Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Kémia |
| Azonosító kód: | 468 |
| Védés dátuma: | 2004 |
| Elhelyezés dátuma: | 12 Jul 2010 13:21 |
| Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika