Maczó, Anita (2015) Bab eredetű alfa-amiláz enzim inhibitorok, mint biológiailag aktív fehérjék vizsgálata = Investigation of common bean derived bioactive alpha-amylase inhibitors. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015039
Teljes szöveg
|
PDF :
3MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
459kB | |
|
PDF : (draft in English)
371kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Gelencsér Éva |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 861 |
Védés dátuma: | 3 november 2015 |
DOI: | 10.14267/phd.2015039 |
Elhelyezés dátuma: | 30 Sep 2015 08:55 |
Last Modified: | 17 Nov 2015 15:02 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap