Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product

Csima, György (2015) Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015035

[img]
Preview
PDF :
4MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
294kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
399kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Fekete András, Vozáry Eszter
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:857
Date:22 September 2015
DOI:10.14267/phd.2015035
Deposited On:28 Aug 2015 10:37
Last Modified:03 Dec 2015 10:21

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics