Élelmiszerromálást okozó Yarrowia csoport biodiverzitása különböző élelmiszerekben = Biodiversity of food spoilage Yarrowia group in different kinds of food

Nagy, Edina Szandra (2015) Élelmiszerromálást okozó Yarrowia csoport biodiverzitása különböző élelmiszerekben = Biodiversity of food spoilage Yarrowia group in different kinds of food. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015033

[img]
Preview
PDF :
5MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
349kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
200kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Péter Gábor
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:855
Date:23 September 2015
DOI:10.14267/phd.2015033
Deposited On:18 Aug 2015 11:22
Last Modified:09 Oct 2015 10:36

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics