Nagy, Edina Szandra (2015) Élelmiszerromálást okozó Yarrowia csoport biodiverzitása különböző élelmiszerekben = Biodiversity of food spoilage Yarrowia group in different kinds of food. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015033
Teljes szöveg
|
PDF :
5MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
349kB | |
|
PDF : (draft in English)
200kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Péter Gábor |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 855 |
Védés dátuma: | 23 szeptember 2015 |
DOI: | 10.14267/phd.2015033 |
Elhelyezés dátuma: | 18 Aug 2015 11:22 |
Last Modified: | 09 Oct 2015 10:36 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap