Élelmiszerromálást okozó Yarrowia csoport biodiverzitása különböző élelmiszerekben = Biodiversity of food spoilage Yarrowia group in different kinds of food

Nagy, Edina Szandra (2015) Élelmiszerromálást okozó Yarrowia csoport biodiverzitása különböző élelmiszerekben = Biodiversity of food spoilage Yarrowia group in different kinds of food. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015033

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
5MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
349kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
200kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Péter Gábor
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:855
Védés dátuma:23 szeptember 2015
DOI:10.14267/phd.2015033
Elhelyezés dátuma:18 Aug 2015 11:22
Last Modified:09 Oct 2015 10:36

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics