Membrán- és ozmotikus desztilláció élelmiszeripari és környezetvédelmi vonatkozásai = Food engineering and environmental aspects of membrane and osmotic distillation

Rácz, Gábor (2015) Membrán- és ozmotikus desztilláció élelmiszeripari és környezetvédelmi vonatkozásai = Food engineering and environmental aspects of membrane and osmotic distillation. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015018

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
4MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
660kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
555kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Vatai Gyula, Kovács Zoltán
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:840
Védés dátuma:28 május 2015
DOI:10.14267/phd.2015018
Elhelyezés dátuma:24 Apr 2015 08:27
Last Modified:08 Jun 2015 13:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics