Rácz, Gábor (2015) Membrán- és ozmotikus desztilláció élelmiszeripari és környezetvédelmi vonatkozásai = Food engineering and environmental aspects of membrane and osmotic distillation. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015018
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
4MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
660kB | |
|
PDF : (draft in English)
555kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Vatai Gyula, Kovács Zoltán |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 840 |
Védés dátuma: | 28 május 2015 |
DOI: | 10.14267/phd.2015018 |
Elhelyezés dátuma: | 24 Apr 2015 08:27 |
Last Modified: | 08 Jun 2015 13:41 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap