Balga, Irina (2015) Technológiai műveletek hatásai az egri bikavér élettanilag aktív vegyületeinek összetételére és érzékszervi tulajdonságaira = A review of the effect of wine technology procedures on the polyphenolic compounds and sensory analysis in red wines. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015006
|
PDF :
3MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
282kB | |
|
PDF : (draft in English)
316kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Kállay Miklós |
Subjects: | Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 828 |
Date: | 11 March 2015 |
DOI: | 10.14267/phd.2015006 |
Deposited On: | 17 Feb 2015 16:26 |
Last Modified: | 31 Mar 2015 14:06 |
Repository Staff Only: item control page