Balga, Irina (2015) Technológiai műveletek hatásai az egri bikavér élettanilag aktív vegyületeinek összetételére és érzékszervi tulajdonságaira = A review of the effect of wine technology procedures on the polyphenolic compounds and sensory analysis in red wines. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015006
Teljes szöveg
|
PDF :
3MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
282kB | |
|
PDF : (draft in English)
316kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Kállay Miklós |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 828 |
Védés dátuma: | 11 március 2015 |
DOI: | 10.14267/phd.2015006 |
Elhelyezés dátuma: | 17 Feb 2015 16:26 |
Last Modified: | 31 Mar 2015 14:06 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap