Technológiai műveletek hatásai az egri bikavér élettanilag aktív vegyületeinek összetételére és érzékszervi tulajdonságaira = A review of the effect of wine technology procedures on the polyphenolic compounds and sensory analysis in red wines

Balga, Irina (2015) Technológiai műveletek hatásai az egri bikavér élettanilag aktív vegyületeinek összetételére és érzékszervi tulajdonságaira = A review of the effect of wine technology procedures on the polyphenolic compounds and sensory analysis in red wines. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015006

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
3MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
282kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
316kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Kállay Miklós
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:828
Védés dátuma:11 március 2015
DOI:10.14267/phd.2015006
Elhelyezés dátuma:17 Feb 2015 16:26
Last Modified:31 Mar 2015 14:06

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics